Ciutat Democràtica

Constuïm Vincles

  • Vincles

El proper mes de febrer tindran lloc les Jornades “Construïm Vincles” en les quals es donarà a conèixer públicament el projecte ‘Vincles BCN’ i es recolliran aportacions per concretar el seu desenvolupament.

Les Jornades consten de 3 espais diferenciats:

- Una Jornada per presentar públicament el projecte, adreçada principalment a responsables i directius d’entitats i associacions del tercer sector social de la ciutat o que treballen amb i per a la gent gran, i a aquelles institucions i empreses vinculades a l’àmbit tecnològic o persones que tinguin interès pel projecte.

- Uns Tallers de treball en què es recolliran les propostes tècniques i operatives en relació al projecte dels professionals del sector, les persones voluntàries i les persones vinculades a la gent gran.

- Un procés de participació 2.0 per recollir aportacions i idees per millorar el projecte i la seva posada en funcionament.

Com sabreu, el projecte ‘Vincles BCN’ és una iniciativa innovadora promoguda per l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports per contribuir a superar l'aïllament i la soledat i millorar la seguretat i el benestar de les persones grans, amb dependència o discapacitat, o de les persones amb una malaltia crònica de la nostra ciutat. Recentment ha estat distingit amb el primer premi del Mayor’s Challenge 2014 de la Fundació Bloomberg.

Actualment el projecte es troba en fase de disseny i desenvolupament. En aquest etapa és especialment important comptar amb la participació d’aquelles persones, entitats, empreses o institucions que pugueu aportar la vostra experiència o coneixement per millorar-lo, singularment aquelles que treballeu directament en els serveis d’atenció a la gent gran o que hi teniu vincles o relació habitual.

És per aquest motiu, amb la voluntat de construir conjuntament el projecte assegurant que s’adeqüi a les necessitats reals de les persones usuàries, que estem promovent les Jornades a les quals us volem convidar.

La Jornada de presentació pública tindrà lloc el dijous 5 de febrer a la sala Moragues del Born Centre Cultural (Plaça Comercial, 12), de 10 a 14 hores. Els Tallers de treball seran al mateix espai, el divendres 6 de febrer de 10 a 14 hores.

A més a més del tríptic informatiu que us adjuntem, teniu a la vostra disposició la pàgina web on podeu consultar tota la informació relativa a la Jornada i els Tallers que celebrarem. Des de la web us hi podreu inscriure, així com respondre l’enquesta online que hem habilitat per rebre idees i aportacions sobre el projecte.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al telèfon 93.302.75.69 o al correu electrònic info@jornadesvincles2015.cat

Fitxa del procés

Data d'inici:
15/12/2014
Data final:
6/02/2015
Àrees involucrades:
Barcelona
Web del procés:
Jornades Construïm Vincles

Documentació associada