Ciutat Democràtica

Fem Rambla

“Fem Rambla” són un grup d’entitats, associacions i de veïns i veïnes del barri que van impulsar un procés participatiu, obert i dinàmic perquè els veïns de Poblenou puguessin decidir el futur de la seva Rambla.

Des del grup promotor del procés “Fem Rambla” van organitzar tot un seguit d’activitats per tal de donar a conèixer l’existència d’aquest procés participatiu. Es va fer una enquesta, es van posar paradetes informatives, es van organitzar jornades de debat i reflexió sobre l’estat actual de la Rambla i, finalment, es van convocar diverses assemblees ciutadanes per decidir entre tota la ciutadania del barri el rumb del procés participatiu.

“Fem Rambla” va obrir la  reflexió sobre el barri i concretament sobre el model de Rambla que necessitava i volia la gent del barri. Mitjançant el debat i la participació de veïns i veïnes cercaren consensuar una proposta de Rambla que considerés  les necessitats reals de la vida quotidiana de la gent que habita el barri. Volien decidir com seria la Rambla i quins usos i activitats es podrien fer a l’espai públic i es va reivindicar un pla d’usos més acord amb la voluntat i necessitats de les persones que conformen el barri del Poblenou.

Trobareu molta més informació al web de "Fem Rambla".

Fitxa de l'experiència

Data d'inici:
11/06/2014
Àrees involucrades:
Poblenou
Entitats o organismes involucrats:
Fem Rambla
Web de l'experiència:
Fem Rambla