Ciutat Democràtica

Procés de Participació de la plaça Duran i Reynals

Properament s’obrirà de nou l’edifici històric del Mercat del Ninot. Un cop rehabilitat, el barri recupera un espai simbòlic de llarga història i amb molta solera. Un mercat més versàtil i modern que s’adapta als nous temps i usos sense perdre l’encant de sempre. La recuperació d’aquest espai suposarà la recuperació per al gaudi ciutadà de la Plaça Duran i Reynals.

Ara és el moment que els veïns i veïnes tinguin l’oportunitat de dir la seva per tal de reurbanitzar la plaça Duran i Reynals amb tota la voluntat per part de l’Ajuntament d’incorporar tots aquells suggeriments que farien aquest entorn molt més ajustat als usos i necessitats dels ciutadans que la gaudiran de prop.

És per això que durant tot el mes de febrer la carpa provisional del Mercat i el Centre Cívic Urgell acolliran una exposició del projecte d’urbanització. Allà disposareu de paperetes per participar-hi i podreu fer tots els suggeriments que creieu convenients per tal que totes i tots tinguem la possibilitat de decidir plegats el disseny definitiu de la plaça.

Com podeu participar-hi?

Hi pot participar qualsevol veí o veïna que visqui al barri de l’Esquerra de l’Eixample.

Vine a visitar l’exposició amb les propostes de reurbanització de la plaça Duran i Reynals a la carpa provisional del Mercat del Ninot i al Centre Cívic Urgell, o bé consulta la proposta del projecte al web del Districte de L'Eixample.

També pots consultar els plafons a l'apartat de documents d'aquesta notícia.

Les teves aportacions les pots fer de manera presencial als punts d’exposició, o a través d'aquest formulari

 

Quin és el període per presentar suggeriments?

Del 2 al 28 de febrer, període d’exposició del projecte i recollida de suggeriments. Quan s'hagi acabat el període de resposta al ciutadà es convocarà una sessió informativa adreçada a les persones que han participat per donar a conèixer els resultats del procés.

 

Com sabré si la meva proposta s’ha admès?

El Districte respondrà personalment via postal o mail tots els suggeriments per tal de comunicar-te si la teva proposta ha estat inclosa o no en el projecte.

 

Punts d’exposició:

Mercat provisional del NinotPlaça Duran i Reynals s/n. Horari: de dilluns a divendres de 8 a 20 h. Dissabtes de 8 a 15 h.

Centre Cívic Urgell. c/Urgell, 145-147. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 21 h. Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Fitxa del procés

Data d'inici:
2/02/2015
Data final:
26/03/2015
Àrees involucrades:
Esquerra de l'Eixample
Entitats o organismes involucrats:
Districte de l'Eixample
Web del procés:
Districte de l'Eixample

Documentació associada