Ciutat Democràtica

Procés participatiu a Sant Martí de Provençals

  • Procés participatiu a Sant Martí de Provençals

Procés participatiu que vol establir un espai de diàleg, planificació i consens amb el teixit associatiu del barri i generar un marc de treball que pugui fructificar en el disseny i els usos d’un futur equipament municipal. Aquest procés participatiu s’emmarca en un model de governança que permet una major participació de la societat civil en la presa de decisions sobre els assumptes d’interès públic.

Durant el procés participatiu es pretén recollir les propostes que es formulin des de les associacions del barri sobre l’edifici d’equipaments que es preveu construir al solar situat a la cruïlla del carrer del Concili de Trento i el carrer del Treball. L’equipament oferirà els serveis més necessaris per al barri i donarà resposta a les demandes del veïnatge i les entitats, prioritzant les necessitats socials per assolir més benestar. Entre els més reivindicats pel veïnatge hi ha la construcció d’una biblioteca més gran per al barri de Sant Martí de Provençals i espais o sales polivalents per dur-hi a terme tota mena d'activitats.

Fases del procés participatiu

El procés de participació consta de tres sessions de treball, en què es faran les propostes per al futur edifici, se'n valoraran els avantatges i es prioritzaran els diferents serveis.

L’objectiu del procés de participació és arribar, després de la tercera sessió de treball, a un consens entre les associacions veinals i les entitats per fer una proposta final al Districte. El Districte de Sant Martí donarà compte de tota la feina feta durant el procés participatiu al Consell de Barri el mes de juny.

Fitxa del procés

Data d'inici:
7/03/2014
Àrees involucrades:
Sant Martí de Provençals
Entitats o organismes involucrats:
Districte de Sant Martí
Web del procés:
Web del Districte de Sant Martí

Participa!

Anònim - 15/04/2014 15:13h.
Fan falta més escoles bressol al barri
Anònim - 26/04/2014 21:55h.
Sant Marti de Provençals, Poble indpenedent de Barcelona va ser ocupat sense dret a decidir e incorporat a la "gran Barcelona" sense que els seus ciutadans poguerem expressar el nostre REBUIX, aixo es una clara discriminaciò, ames BARCELONA ENS ROBA MOLT, les elevades taxes municipalsque paguem a Sant MARTI son invertides a Barceloa i sols una miseria a Sant MARTI. Per el dret a l'INDEPENDENCIA, per el DRET A DECIDIR, volem una consulta o referendem ARA,. L'Ajuntament te tos els drets i els deures per-ho sense demanar permis a ningú, ni a la Diputaciò ni al Consell Comarcal. VOLEM VOTAR ARA, VOTAR ES DEMOCRATIC,. PER EL DRET A DECIDIR , SANT MARTI VOL SER LLIURE El nostre Parlament a demana't el DRET A DECIDIR, dons TENIM EL DRET A DECIR DEIXAR DE SER BARCELONA.!!!!!.o "les forces d'ocupacio" ho impedeixen????
Anònim - 06/10/2014 15:02h.
Una biblioteca més gran, un centre d'estudis històrics del barri i un arxiu propi de la verneda ja que l'arxiu del districte està a poblenou
Anònim - 07/11/2014 10:09h.
Les conclusions de les sessions participatives celebrades durant la primavera de 2014 ( i consensuades en plenari) varen ser, efectivament: Biblioteca Arxiu Històric Sala Polivalent
Anònim - 10/11/2014 18:23h.
Una residència i un centre de dia per a la gent gran del barri.
Anònim - 11/03/2015 17:00h.
EN NUESTRO BARRIO NOS HACEN GRANDES ACERAS, PARA SEGUIDAMENTE EXPLOTARLAS CEDIENDOLAS A BARES Y RESTAURANTES. BASTA QUE SE COLOQUEN APARATOS DE GIMNASIA PARA LOS MAYORES Y MOBILIARIO PARA QUE LOS NIÑOS/AS PUEDAN JUGAR. SIN NECESIDAD DE DESPLAZARSE A LOS PARQUES PUBLICOS.