Ciutat Democràtica

Ronda de Dalt

L’Ajuntament de Barcelona impulsa un procés de treball amb entitats i veïns i veïnes dels barris que envolten la Ronda de Dalt per acordar actuacions que la facin més permeable, connectin millor els barris i en redueixin la contaminació acústica, entre elles la cobertura.

La Comissió de Seguiment establerta amb aquest objectiu durant els últims mesos del mandat 2011-2015 s’amplia doncs amb representants dels altres Districtes implicats.

 

Estructura participativa i agents implicats:

 

Comissió de Seguiment: reunions periòdiques

Composició: entitats, tècnics municipals, grups polítics i govern

Formen part de la Comissió de Seguiment les següents entitats: AVV Montbau, AVV La Taxonera, AVV de la Font del Gos, AVV Parc de la Vall d’Hebron, AVV Sant Genís dels Agudells, AVV de la Clota, AVV del barri d'Horta, Coordinadora d'Entitats d'horta Entitats Horta – Guinardó. També s’hi afegiran entitats dels barris al voltant de la Ronda dels districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia i Nou Barris, a més d’entitats de ciutat.

Fitxa del procés

Àrees involucrades:
Ronda de Dalt
Entitats o organismes involucrats:
AVV Montbau, AVV La Taxonera, AVV de la Font del Gos, AVV Parc de la Vall d’Hebron, AVV Sant Genís dels Agudells, AVV de la Clota, AVV del barri d'Horta, Coordinadora d'Entitats d'horta Entitats Horta – Guinardó.